
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (1,5 dl = 105 g) perunasosejauhetta
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Kaali-juustotäyte
- 500 g kaalia, josta osa voi olla hapankaalia
- 1 iso sipuli
- 1 porkkana
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 rkl siirappia
- 1 rkl meiramia
- mustapippuria myllystä
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Taikina
- 125 g Valio voita
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (1,5 dl = 105 g) perunasosejauhetta
- 1 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
Kaali-juustotäyte
- 500 g kaalia, josta osa voi olla hapankaalia
- 1 iso sipuli
- 1 porkkana
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 pussi (150 g) Valio Emmental raastetta
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 rkl siirappia
- 1 rkl meiramia
- mustapippuria myllystä
- 2 kananmunaa
- 1 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
Jaa resepti
Ohje
- Nypi pehmeä voi ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ruokakerma. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan (Ø 27 cm) pohjalle.
- Valmista täyte: Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja pilko porkkana ohuiksi viipeleiksi tai suikaleiksi
- Lisää kattilaan Oivariini. Hauduta kaali, sipuli ja porkkana pehmeäksi kattilassa. Lisää joukkoon juusto, murennettu liemikuutio ja mausteet. Anna juuston sulaa hetki. Siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hieman. Tarkista maku.
- Sekoita munat ja ruokakerma joukkoon. Kaada täyte pohjalle.
- Kypsennä 200 asteessa n. 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.