
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
- ½ l (200 g) tuoreita sieniä, esim. kantarelleja
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista niitä Oivariinissa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta.
- Paahda leivät ja laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste.
- Kuorruta leipiä uunissa 250 asteessa n. 8 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa