Sahrami ja valkoviini juhlavoittavat risoton. Risoton valmistus on loppujen lopuksi helppoa, kunhan malttaa olla lieden läheisyydessä koko sen valmistumisen ajan. Muistathan, että sahramilla on voimakas ominaismaku ja se on valloittava värin antaja.
300 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste) |
8 dl | vettä |
1 ½ | kanaliemikuutiota |
2 (200 g) | sipulia |
2 rkl | |
4 dl | risottoriisiä |
1/2 - 1 pussia (à 0,5 g) | sahramia |
1 ½ dl | kuivaa valkoviiniä |
1 rasia (200 g) | |
2 rkl | tuoretta minttua |
Tarjoiluun | |
---|---|
sitruuna- tai limettilohkoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.