Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 200 g tuoreita herkkusieniä, ruskeita
- 1 rkl tuoretta rosmariinia
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® vegekuutioitaGold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
- ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 400 g nauhapastaa
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa öljy pannulle. Suikaloi sipuli, viipaloi sienet ja hienonna rosmariini. Lisää pannulle ja kuullota hetki.
- Lisää vegekuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit pannulle. Paista seosta hetki ja lisää kerma. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
- Keitä kastikkeen kanssa pastaa ja viimeistele annokset hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.