Kerroskiisseli

Kerroskiisseli

1 h
keskitaso
84 kcal / 100g
2
2

Raikas vadelmakiisseli ja pehmeä vaniljakiisseli muodostavat täydellisen makuparin.

Ainekset

4 annosta

Vaniljakiisseli

4 dl
1
kananmuna
1 rkl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Vadelmakiisseli

4 dl
mehua (vadelma)
3 rkl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
200 g
vadelmia

Ohje

  1. Valmista ensin vaniljakiisseli. Mittaa kaikki aineet kattilaan, sekoita tasaiseksi ja kuumenna hiljallen sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee.
  2. Jaa vaniljakiisseli lasisten annosmaljoihin tai laakeisiin laseihin. Jäähdytä.
  3. Mittaa mehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Keitä samalla tavoin kuin vaniljakiisseli.
  4. Jaa vadelmat vaniljakiisselin pintaan ja kaada vadelmakiisseli niiden päälle. Ripottele pinnalle hieman sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
1 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Nimetön22.5.2018 kello 9:12
Ihan tiedoksi jos haluaa että siitä vaniljakiiselistä tulee kiiseliä, poista kanamuna, kokeilin ensin munalla, mutta ei siitä tullut mitään, tein uuden annoksen ilman munaa silloin vasta siitä tuli kiiseliä, Ja vadleman sijaan kokeilin mansikkoilla ja mustikkalla, maistuu tosi hyvälle ja perhe tykkäsi kovasti.
Nimetön20.6.2017 kello 16:04
Voiko olla vadelmatiivistettä missä on vettä?