Kerroskiisseli

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Kerroskiisseli

Kerroskiisseli

Raikas vadelmakiisseli ja pehmeä vaniljakiisseli muodostavat täydellisen makuparin.

1 h
keskitaso
84 kcal / 100g
1
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta

Vaniljakiisseli

4 dl
2 rkl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Vadelmakiisseli

4 dl
mehua (vadelma)
3 rkl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
200 g
vadelmia

Ohje

  1. Valmista ensin vaniljakiisseli. Mittaa kaikki aineet kattilaan, sekoita tasaiseksi ja kuumenna hiljallen sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee.
  2. Jaa vaniljakiisseli lasisten annosmaljoihin tai laakeisiin laseihin. Jäähdytä.
  3. Mittaa mehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Keitä samalla tavoin kuin vaniljakiisseli.
  4. Jaa vadelmat vaniljakiisselin pintaan ja kaada vadelmakiisseli niiden päälle. Ripottele pinnalle hieman sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›