
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 h
Yhteensä
8 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl (150 g) kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- ¾ dl persikkaa soseutettuna
Voit kokeilla myös - ¼ dl lemon curdia (sitruunatahnaa)
Koristeluun
- ½ dl paahdettuja, kuorellisia mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Voit tehdä samalla ohjeella joko valutetun, kumottavan pashan tai sekoitetun hedelmäpashan.
- Leikkaa viinirypäleet puolikkaiksi. Sekoita ne rahkan joukkoon.
- Notkista lemon curd lusikalla sekoittaen. Jos käytät persikkaa, soseuta persikanpuolikkaat sauvasekoittimella tai hienonna veitsellä. Lisää persikoihin hiukan sokeria.
VALUTETTU PASHA
- Lusikoi rahka-viinirypäleseos ja lemon curd tai persikkasose kerroksittain suodatinpaperilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Anna valua kelmulla peitettynä yön yli. Kumoa lautaselle. Koristele mantelilastuilla.
SEKOITETTU HEDELMÄPASHA
- Lusikoi jälkiruokalaseihin kerroksittain rahka-viinirypäleseosta ja lemon curdia tai persikkasosetta.
- Ripota annoksille mantelilastuja juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa