Perinteinen pasha saa uuden makuvivahteen, kun valmistat sen omenahillokkeella maustaen. Hapokkaat omenat taittavat täyteläisen pääsiäispashan makua ja sopivat siihen täydellisesti. Jos haluat hillokkeeseen hienostuneen aromin, lisää loraus Calvadosta. Massan kuumennus tekee pashasta paremmin säilyvän.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
150 g | |
1 ½ dl | sokeria |
1 | kananmuna |
1 prk (500 g) | |
2 dl | |
1 dl (35 g) | mantelilastuja |
½ dl | keltaisia rusinoita |
1 rkl | vaniljasokeria |
1 ½ dl | omenahilloketta (ks. ohje alla) |
Omenahilloke | |
---|---|
3 - 4 (700 g) | hapahkoa omenaa , esim. Granny Smith |
½ dl | |
1 dl | sokeria |
1 rkl | limetti- tai sitruunamehua |
( 3 rkl | calvadosta ) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.