Kesämökin marjatorttu

Kesämökin marjatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesämökin marjatorttu

Kesämökin marjatorttu

Helpon ja herkullisen marjatortun pohja valmistuu ainoastaan kaurakekseistä ja voista. Täyteläisen kesämökin marjatortun täyte sekoitetaan Bulgarian jogurtista ja vaahdotetusta kermasta. 

Valmistusaika

Työaika
35 min
hyydytys
5 h
Yhteensä
5 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 pkt (165 g)
kaurakeksejä
50 g

Täyte

6
liivatetta
1 l
tuoreita mansikoita

tai 1 tlkpersikkaa
2 dl
2 prk (à 200 g)
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Hienonna keksit. Lisää muruihin sulatettu voi. Pingota leivinpaperi irtopohjaiseen vuokaan (Ø 23 cm). Painele muruseos vuoan pohjalle.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Viipaloi puolet mansikoista (tai paloittele puolet hedelmistä). Laita ne murupohjalle.
  3. Vaahdota kerma, lisää joukkoon jogurtti, sokerit ja hunaja. Sekoita liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja lisää huolellisesti sekoittaen kerma-jogurttiseoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan marjojen tai hedelmien päälle.
  4. Anna tortun hyytyä peitettynä n. 5 t tai yön yli.
  5. Koristele lopuilla marjoilla (tai hedelmillä).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›