Kesäporkkanat nyytissä

Kesäporkkanat nyytissä
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kesäporkkanat nyytissä

Kesäporkkanat nyytissä

Kääräise kevään ensimmäiset porkkanat folioon ja nautiskele esimerkiksi grillatun kalan tai kanan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
kesä- tai naattiporkkanoita
1 ½ rkl
valmista balsamicokastiketta
50 g
kesäsipulia varsineen
½ pkt (à 250 g)
¼ tl
mustapippuria myllystä

Lisäksi

alumiinifoliota ja leivinpaperia

Ohje

  1. Leikkaa alumiinifoliosta 4 neliön-muotoista palaa. Tee samoin leivinpaperilla, mutta leikkaa ne hieman pienemmiksi. Aseta leivinpaperipalat alumiinifolioiden päälle.
  2. Pese porkkanat juuriharjalla. Poista tarvittaessa naatit. Halkaise ja paloittele porkkanat.
  3. Sekoita porkkanoiden joukkoon balsamicokastike ja hienonnetut kesäsipulit. Jaa seos leivinpaperin päälle.
  4. Viipaloi Koskenlaskija ja laita sulatejuustopaloja kasvisten päälle. Rouhi mustapippuria päälle.
  5. Nosta folion reunoja ylöspäin ja sulje nyytit. Kypsennä nyytit grillissä tai hiilloksessa n. 30 min. Voit valmistaa nyytit myös uunissa 225 asteessa.
Vinkki

Vinkki

Porkkanoiden kypsymisaika vaihtelee niiden koon mukaan. Tarkistathan kypsyyden kypsentämisen loppuvaiheilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›