Viljattomat letut on helppo valmistaa korvaamalla vehnäjauhot mantelijauheella. Nämä letut sopivat vilja-allergiselle tai vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle jälkiruoaksi kermavaahdon ja marjojen kera tai miksei suolaisilla täytteillä täytettynä myös kunnon ateriaksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 dl | |
3 | kananmunaa |
1 dl | mantelijauhetta |
1 rkl | psylliumia |
ripaus | suolaa |
2 dl | kivennäisvettä |
Paistamiseen | |
---|---|
2 - 3 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.