Kevyempi tonnikala-juustosalaatti

Kevyempi tonnikala-juustosalaatti

15 min
helppo
103 kcal / 100g
4
3

Maukkaan ja ruokaisan juustosalaatin voi valmistaa myös kevyemmin: valitse juustoksi Valio Oltermanni 17% ja tee kastike kevyempään jogurttipohjaan. Mehevyyttä ja hyviä rasvahappoja salaattiin saadaan tonnikalasäilykkeen myötä.

Ainekset

4 annosta
150 g
1 tlk
tonnikalaa öljyssä
1 rasia
salaattisekoitusta
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 - 2
kesäsipulia varsineen
2
keitettyä (10 min) kananmunaa

Kastike

1 prk (200 g)
½ dl
kapriksia hienonnettuna
1 rkl
mietoa sinappia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuutioi juusto. Valuta tonnikala. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna sipuli. Lohko keitetyt munat.
  2. Kerrostele ainekset salaattivadille tai annoksiksi. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.
  3. Salaatti sopii pääruoaksi leivän kera nautittuna. Kokeile myös alkuruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
178 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)