Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Kansallisen korvapuustipäivän kunniaksi legendaarinen amerikkalainen suklaaleivos kruunataan korvapuustimaisella kermapursotuksella. Syksyinen uutuus, vaniljakreemin rinnalle tullut kanelikreemi, pääsee loistamaan kermavaahdon ihanana makeuttajana ja maustajana. Ripaus kardemummaa mukaan ja pullan maku on jo kielen päällä.
Brownie-pohja | |
---|---|
150 g | |
100 g | tummaa suklaata |
2 dl | sokeria |
¼ tl | suolaa |
2 | munaa |
2 ½ dl | vehnäjauhoja |
125 g | pähkinäsekoitusta |
Korvapuustikermavaahto | |
2 dl | |
1 tl | kardemummaa |
200 g | Kanelikreemi |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.