Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Näin laskiaisen alla on hyvä hetki yhdistää gluteenittomuus ja vegaanisuus samaan reseptiin ja taata onnistunut laskiaisherkku ihan kaikille! Valio Oddlygood kasvivispi vaahtoutuu todella kuohkeaksi ja siitä saa runsaan vaahdon laskiaispullaan. Pähkinäsuklaalevitteeseen yhdistettynä syntyy ihana suklaavaahto, jota voi käyttää myös kakun koristelussa!
Taikina | |
---|---|
2 ½ dl | |
25 g | tuorehiivaa |
1 ¼ dl | fariinisokeria |
4 tl | kardemummaa |
¾ tl | suolaa |
1 dl | rypsiöljyä |
4 ¾ dl | gluteenitonta jauhoseosta |
Voiteluun | |
vahvaa kahvia | |
Täyte | |
2 ½ dl | |
250 g | vegaanista hasselpähkinälevitettä |
Koristeluun | |
tomusokeria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.