Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Juustoinen kasvispiirakka puhkeaa kukkaan, kun pinnan koristelee porkkanasta ja kesäkurpitsasta kieputetuilla suikaleilla. Sadonkorjuuteeman tultua ajankohtaiseksi oli hyvä hetki testata tätä spiraalitekniikkaa. Leikkaamiseen kannattaa ottaa sahareunainen kakkulapio, jos porkkanat ovat jääneet sopivasti "al dente".
Pohja | |
---|---|
50 g | |
4 ½ dl | vehnäjauhoja |
150 g | |
2 rkl | vettä |
Täyte | |
150 g | |
180 g | Valio Luomu™ kermaviili laktoositon |
2 kpl | munaa |
½ tl | suolaa |
½ tl | paprikajauhetta |
¼ tl | mustapippuria |
Spiraali | |
4 kpl | porkkanaa |
1 kpl | kesäkurpitsa |
oliiviöljyä | |
suolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.