Kinuskikissan vegaaninen korvapuustijäätelö

Reseptiyhteistyö: Kinuskikissa

Kinuskikissan vegaaninen korvapuustijäätelö

Kinuskikissan vegaaninen korvapuustijäätelö

Reseptiyhteistyö Kinuskikissa

Kinuskikissan vegaaninen korvapuustijäätelö

Näin valmistat herkullista korvapuustijäätelöä vegaanisena. Vegaaniseen kotijäätelöön toimivan perustan antaa uskomattoman kuohkeaksi vaahtoutuva Easy Whipping.

12 Henkilölle
12 h
00 arvostelua

Ainekset12 Henkilölle

Jäätelömassa

5 dl
1 ½ tl
kardemummaa
1 ½ tl
kanelia
1 dl
glukoosisiirappia
½ dl
tummaa siirappia

Kanelikierteet

1 dl
tummaa siirappia
2 tl
kanelia

Ohje

  1. Mittaa kasvivispi, kardemumma ja kaneli kulhoon ja vatkaa vaahdoksi.
  2. Sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja tumma siirappi.
  3. Yhdistä kanelikierteiden siirappi ja kaneli keskenään.
  4. Levitä vuokaan kolmannes vaahdosta. Valuta päälle kolmannes kanelisiirapista.
  5. Tee kaksi seuraavaa kerrosta samaan tapaan. Päällimmäisen vaahtokerroksen voi tasoittaa sileäksi ja pursottaa kanelisiirapin kierteiksi tai muiksi kuvioiksi. Ripottele halutessasi pinnalle hieman kardemummaa.
  6. Jäädytä pakastimessa mieluiten yön yli.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.