Kokonainen broileri pellillä

Kokonainen broileri pellillä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kokonainen broileri pellillä

Kokonainen broileri pellillä

Kokonainen broileri ja lisäkekasvikset valmistuvat kaikki näppärästi samalla pellillä. Broileri maustetaan mehevällä maustevoilla ja lisäkkeenä paistuu raikas fenkoli, perunat, punasipuli sekä AURA.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
kokonainen broileri
100 g
2 - 3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tl
kuivattua timjamia
1 tl
suolaa
1
sitruuna

Kasvikset

1
fenkolia
4
perunaa
1 (iso)
punasipuli
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoa

tai 1 rasiaValio Eila® salaattijuustokuutioita

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista. Aseta broileri uunipellille tai suurehkoon uunivuokaan.
  2. Sekoita huoneenläpöiseen voihin, valkosipuli, timjami ja suola. Levitä maustevoi broilerin pinnalle.
  3. Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet broilerin päälle. Paista 175 asteessa 30 min.
  4. Lohko vihannekset ja paloittele AURA. Ota pelti/vuoka uunista ja lisää vihannekset sekä juusto. Jatka paistamista vielä 50 min.
  5. Paistoaika voi vaihdella broilerin koosta riippuen. Valmiin broilerin sisälämpö tulee olla +75 astetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›