Kreikkalainen arkivuoka

Kreikkalainen arkivuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kreikkalainen arkivuoka

Kreikkalainen arkivuoka

Raikas ja värikäs kreikkalainen arkivuoka helpottaa kiireisen arjen keskellä. Vuoan valmistelu sujuu 10 minuutissa ja uuni hoitaa loput siten, että ruoka on 30 minuutissa pöydässä. Herkullista arkea!

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1313 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
50 g
rucolaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 (200 g)
paprika
2 (200 g)
punasipulia
3 rkl
oliiviöljyä
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2
valkosipulin kynttä
1 dl (20 kpl)
oliiveja
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Levitä rucola uunivuoan (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika reiluiksi paloiksi. Lohko sipulit. Laita vuokaan.
  3. Valuta päälle öljy ja mausta. Kerrostele loput ainekset vuokaan, salaattiuusto valutettuna.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›