Kreikkalainen arkivuoka

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Kreikkalainen arkivuoka

Kreikkalainen arkivuoka

Raikas ja värikäs kreikkalainen arkivuoka helpottaa kiireisen arjen keskellä. Vuoan valmistelu sujuu 10 minuutissa ja uuni hoitaa loput siten, että ruoka on 30 minuutissa pöydässä. Herkullista arkea!

30 min
helppo
110 kcal / 100g
7
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
50 g
rucolaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 (200 g)
paprika
2 (200 g)
punasipulia
3 rkl
oliiviöljyä
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2
valkosipulin kynttä
1 dl (20 kpl)
oliiveja
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Levitä rucola uunivuoan (n. 20 x 30 cm) pohjalle.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika reiluiksi paloiksi. Lohko sipulit. Laita vuokaan.
  3. Valuta päälle öljy ja mausta. Kerrostele loput ainekset vuokaan, salaattiuusto valutettuna.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›