Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl kvinoaa
- 2½ dl kaurahiutaleita
-
1 l
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl suolaa
Lisäksi
-
2-3 dl
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg kuivattuja hedelmiä
Jaa resepti
Ohje
- (Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.)
- Huuhtele kvinoa siivilässä juoksevan kylmän veden alla.
- Kuumenna maitojuoma kiehuvan kuumaksi. Sekoita joukkoon kvinoa ja keitä 10 min.
- Lisää kaurahiutaleet. Anna puuron kiehua hiljalleen kannen alla 10 min, sekoita muutama kerta. Mausta suolalla.
- Tarjoa puuro maitojuoman. Lisää halutessasi puuroannoksen päälle kuivattuja hedelmiä tai hilloa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kuivattuja hedelmiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.