
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g pinaattia
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1 dl ruohosipulia
- 10 basilikan lehteä
- 1-2 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta pinaattia kokoon vedessä muutama min. Valuta ja jäähdytä hetki
- Laita pinaatti, yrtit ja valkosipulin kynnet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna.
- Mausta ja lisää crème fraîche joukkoon. Sekoita.
- Tarjoa savustetun kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä