Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmä pinaattikastike savukalalle

10 min
helppo
134 kcal / 100g
0
0

Kylmän raikas pinaattikastike antaa maukkaan ja piristävän lisän savustetulle kalalle.

Ainekset

6 annosta
100 g
pinaattia
n. 1 dl
persiljaa
n. 1 dl
ruohosipulia
10
basilikan lehteä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (150 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta pinaattia kokoon vedessä muutama min. Valuta ja jäähdytä hetki
  2. Laita pinaatti, yrtit ja valkosipulin kynnet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna.
  3. Mausta ja lisää crème fraîche joukkoon. Sekoita.
  4. Tarjoa savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)