Lämmin avokadokeitto

Lämmin avokadokeitto

20 min
helppo
121 kcal / 100g
2
5

Avokado ei pidä kuumentamisesta, joten älä keitä keittoa enää avokadon lisäämisen jälkeen.

Ainekset

4 annosta
1
sipuli
pala
purjoa
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
4 dl
vettä
1 prk (2 dl)
1
kana- tai kasvisliemikuutiota
4
kypsää avokadoa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Hienonna sipuli, purjo ja valkosipulin kynsi. Kuullota ne kattilassa voissa. Lisää vesi, ruokakerma ja liemikuutio. Kiehauta
  2. Soseuta avokadojen hedelmäliha ja sitruunamehu sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (5)

Nimetön28.2.2018 kello 19:08
Mielestäni todella hyvää, lisäsin vielä tuoretta basilikaa loppuvaiheessa siihen soseutuksen yhteyteen kun oli nuokkumassa tuossa keittiön pöydällä ja sitten vielä raastin joululahjaksi Italiasta saamaani Parseman-juustoa päälle, namnam, suosittelen:)
Nimetön28.1.2017 kello 18:57
Sairaan hyvä ohje ja maku oli taivaallinen hyvät ohjeet valjolla
Nimetön23.5.2016 kello 11:43
Hyvänmakuinen. Laitoin tavallisen sipulin sijaan punasipulia ja reippaasti purjoa. Smakade väldigt bra tycker jag. Suosittelen