
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 viipaletta ruispaahtoleipää
- 5 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 2 keltuaista
- 2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
- 1 rasia (110/81 g) anjovisfileitä
- 1 puolikas punasipulia
- 2 valkuaista
-
1 pussi
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 250 asteiseksi. Levitä leivät leivinpaperille uunipellille
- Kuori ja hienonna keitetyt munat (leikkaa esim. munaleikkurilla ristiin). Lisää raa´at keltuaiset ja yrtti. Levitä seos leiville.
- Aseta päälle valutetut anjovisfileet ja aivan ohuiksi suikaleiksi leikattua punasipulia.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää juustoraaste. Levitä seos leiville.
- Kypsennä uunin keski/yläosassa, kunnes pinta on kauniin värinen, n. 6 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa