
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (450 g) hokkaido-kurpitsaa
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 100 g babypinaattia
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 8 isoa paahtoleipäviipaletta
- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- 1 dl Valio Mustaleima™ raastetta
- pinjansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Laita kurpitsa leivinpaperilla suojatulle ritilälle uuniin 175 asteeseen. Kypsennä n. 1 h.
- Halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja lusikoi hedelmäliha lastumaisesti kulhoon. Mausta öljyllä, sitruunamehulla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon pinaatinlehdet.
- Levitä leipien päälle Koskenlaskija Ruoka.
- Päällystä leivät kurpitsa-pinaattiseoksella ja salaattijuustolla. Lisää pinnalle juustoraaste (ja pinjansiemenet).
- Paista 200 asteessa uunin yläosassa n. 5 min. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- pinjansiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.