Lohipasta

Lohipasta

Tämän ohjeen avulla pyöräytät helposti itsellesi maistuvan aterian. Korianteri tuo pastaan piristävän säväyksen.

20 min
helppo
179 kcal / 100g
4

Ainekset5 annosta

5 annosta
300 g
kylmäsavulohta
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
2 rkl
sokeria
3 rkl
limetti- tai sitruunamehua
½ dl
tuoretta korianteria
2 rasiaa (à 200 g)

Ohje

  1. Suikaloi kala. Hienonna valkosipulin kynnet
  2. Kuumenna voi teflonkattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, sokeri, limemehu ja korianteri. Lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutama minuutti.
  3. Lisää kalasuikaleet kattilaan ja kuumenna nopeasti. Tarjoa keitetyn pastan kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›