
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.36
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kylmäsavulohta
- 2 valkosipulin kynttä
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl sokeria
- 3 rkl limetti- tai sitruunamehua
- ½ dl tuoretta korianteria
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kala. Hienonna valkosipulin kynnet
- Kuumenna voi teflonkattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, sokeri, limemehu ja korianteri. Lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutama minuutti.
- Lisää kalasuikaleet kattilaan ja kuumenna nopeasti. Tarjoa keitetyn pastan kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
13,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa