Lohitimbaalit

Lohitimbaalit

12 h 30 min
keskitaso
107 kcal / 100g
1
0

Lohitimbaalit ovat maistuva alkuruoka, jossa on mukavasti rouskuvaa rapeutta tuoreista kasviksista.

Ainekset

7 annosta
200 g
graavattua kirjolohta tai kylmäsavustettua kirjolohta ohuina viipaleina
200 g
katkarapuja
pala (5 cm)
tuoretta kurkkua
1
vihreä paprika
1 prk (200 g)
1 dl
1 dl
hienonnettua tilliä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

pestoa
salaattia
sitruunaa
tilliä

Ohje

  1. Vuoraa pikkuvuoat tai kahvikupit ensin talouskelmulla ja sitten ohuilla kalasiivuilla
  2. Hienonna valutetut katkaravut. Raasta kurkku ja kuutioi paprika. Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja lisää joukkoon tilli, sitruunamehu, mustapippuri ja ripaus suolaa.
  3. Täytä vuoat tiiviisti seoksella. Nosta talouskelmun reunat päälle. Laita jääkaappiin ja nosta esim. hillopurkki jokaisen vuoan päälle painoksi. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.
  4. Kumoa timbaali alkupalalautaselle salaatinlehden päälle. Tiputtele lautaselle halutessasi öljyllä ohennettua pestoa ja koristele sitruunalla ja tillillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
50 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)