
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 dl (250 g) makaronia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 sipuli pieninä kuutioina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta
- ½ tl pippurisekoitusta
-
2 prk (à 2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl pastan keitinvettä
Pinnalle
- paprikaa tai tomaattia kuutioituna
Tarjoiluun
- ketsuppia tai sokeroitua puolukkasurvosta
- 5 dl (250 g) makaronia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 sipuli pieninä kuutioina
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta
- ½ tl pippurisekoitusta
- 2 prk (à 2 dl) Valio ruokakermaa
- 1 dl pastan keitinvettä
Pinnalle
- paprikaa tai tomaattia kuutioituna
Tarjoiluun
- ketsuppia tai sokeroitua puolukkasurvosta
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo siivilässä kylmällä vedellä. Valuta. Kaada makaronit laakeahkoon uunivuokaan.
- Ruskista jauheliha (ja sipulikuutiot) pannulla Oivariini rasvassa. Nosta pannu levyltä, anna jäähtyä hetken. Sekoita joukkoon sipulikeittoainekset ja pippurisekoitus.
- Lisää jauhelihaseos, ruokakerma ja keitinvesi makaronin joukkoon, sekoita. Leikkaa pieni paprika tai 1 - 2 tomaattia kuutioiksi. Lisää ne makaronilaatikon pinnalle väriä antamaan.
- Paista makaronilaatikkoa 175 asteessa n. 50 min.
- Tarjoa makaronilaatikko ketsupin tai puolukkasurvoksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
15,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- paprikaa
- ketsuppia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.