
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.54
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 salottisipulia
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 3 dl risottoriisiä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 5 dl tummaa olutta
- 300 g mausteista raakamakkaraa, esim. Saarioinen Wursti
- 1 l lihalientä
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne ja riisit laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa.
- Lisää valkoviinietikka, anna haihtua. Lisää olut muutamassa erässä ja keitä keskilämmöllä välillä sekoitellen.
- Purista raakamakkara pieninä palloina riisien joukkoon. Lisää kuumaa lihalientä pienissä erissä aina nesteen haihduttua.
- Keitä kunnes riisi on kypsää, yhteensä n. 20 min.
- Lisää juustoraaste, sekoita. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa