Makkara-olutrisotto

Makkara-olutrisotto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Makkara-olutrisotto

Makkara-olutrisotto

Tummalla oluella maustettu makkararisotto on tuhtia talviruokaa aikuiseen makuun.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
salottisipulia
1 - 2
valkosipulin kynttä
3 dl
risottoriisiä
2 rkl
1 rkl
valkoviinietikkaa
5 dl
tummaa olutta
300 g
mausteista raakamakkaraa , esim. Saarioinen Wursti
1 l
lihalientä
1 pussi (150 g)
½ dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne ja riisit laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää valkoviinietikka, anna haihtua. Lisää olut muutamassa erässä ja keitä keskilämmöllä välillä sekoitellen.
  3. Purista raakamakkara pieninä palloina riisien joukkoon. Lisää kuumaa lihalientä pienissä erissä aina nesteen haihduttua.
  4. Keitä kunnes riisi on kypsää, yhteensä n. 20 min.
  5. Lisää juustoraaste, sekoita. Viimeistele persiljalla.
  6. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›