
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ¼ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1-2 tl rakuunaa
- 1 pkt (400 g) grilli- tai lenkkimakkaraa
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus vuokaan. Sekoita joukkoon kurkkusalaatti, ruokakerma ja mausteet.
- Kypsennä 200 asteessa 40 min.
- Leikkaa makkara annospaloiksi. Leikkaa paloihin viiltoja ja työnnä niihin n. sentin paksuisia juustoviipaleita.
- Nosta makkarat vuokaan perunapedin päälle. Kypsennä vielä n. 25 min tai kunnes peruna on kypsää ja makkarat ovat saaneet väriä.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa