Makkaravuoka

Makkaravuoka

1 h 15 min
helppo
162 kcal / 100g
1
1

Makkaravuoka on helppo valmistaa. Ruoan kypsyessä uunissa, voit valmistaa raikkaan vihersalaatin Makkaravuoan kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 dl
amerikkalaista kurkkusalaattia
1 prk (2 dl)
¼ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 - 2 tl
rakuunaa
1 pkt (400 g)
grilli- tai lenkkimakkaraa
n. 1/2 pkt (à 350 g)

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus vuokaan. Sekoita joukkoon kurkkusalaatti, ruokakerma ja mausteet.
  2. Kypsennä 200 asteessa 40 min.
  3. Leikkaa makkara annospaloiksi. Leikkaa paloihin viiltoja ja työnnä niihin n. sentin paksuisia juustoviipaleita.
  4. Nosta makkarat vuokaan perunapedin päälle. Kypsennä vielä n. 25 min tai kunnes peruna on kypsää ja makkarat ovat saaneet väriä.
  5. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Lisukkeeksi
Raejuusto-vihersalaatti
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)