Mämmirahka

Mämmirahka

15 min
helppo
176 kcal / 100g
1
0

Mämmi maustaa ihanasti rahkajälkiruoan, oman hienoisen lisäsäväyksensä antaa kaakaojauhe. Rouhi toffeekarkkia koristeeksi samettiselle pinnalle.

Ainekset

4 annosta
1 dl
1 prk (250 g)
1 dl (125 g)
mämmiä
n. 3/4 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
kaakaojauhetta , esim. van Houten

Pinnalle

3 kpl
toffeemakeisia, esim. Alku
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Yhdistä rahka, mämmi ja sokerit. Sihtaa seokseen kaakaojauhe. Sekoita hyvin.
  3. Yhdistä mämmi-rahkaseokseen kermavaahto. Anna maustua hetken jääkaapissa.
  4. Lusikoi annosmaljoihin. Rouhi pinnalle toffeemakeisia ja sihtaa kaakaojauhetta.
  5. Tarjoa kylmänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)