
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 8 min
Yhteensä
1 h 23 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 1½ dl siirappia
- 1 kananmuna
- 1 tl kanelia
- 1 dl mantelirouhetta
- 8 dl vehnäjauhoja
- 1½ tl ruokasoodaa
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää siirappi. Yhdistä joukkoon muna ja sekoita. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ja kerma vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
- Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile jauhotetulla alustalla Ø 4 cm:n paksuisiksi tangoiksi. Kääri tangot kelmuun ja nosta jääkaappiin kovettumaan.
- Leikkaa tangoista ohuita viipaleita. Nostele viipaleet leivinpaperin päälle pellille. Muotoile pellillä pyöreiksi. Paista 200 asteessa 7 - 8 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
413 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
54,5 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa