Siirry sisältöön
Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Mansikka-aikaan tulee syötyä mansikoita moneen eri tapaan. Olisiko tämä uusi suosikkisi?

Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Marinadi

Rahka


Ohje

  1. Keitä mehua ja sokeria kokoon 5 min ilman kantta sokeriliemen tapaan. Jäähdytä.
  2. Kaada marinadi puhdistettujen ja lohkottujen mansikoiden päälle. Anna maustua n. 1 t. Sekoita välillä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja mausteet sekä maustuneet, valutetut mansikat. Yhdistä seos kermavaahtoon.
  4. Tarjoa jälkiruokana

Vinkki

Käytä ylijäänyttä marinadia juomiin tai täytekakun kostutukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search