Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Mansikka-aikaan tulee syötyä mansikoita moneen eri tapaan. Olisiko tämä uusi suosikkisi?

Ainekset6 annosta

6 annosta

Marinadi

4 dl
½ dl
sokeria
1 l
mansikoita

Rahka

2 dl
1 prk (200 g)
2 tl
pikakahvijauhetta
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Keitä mehua ja sokeria kokoon 5 min ilman kantta sokeriliemen tapaan. Jäähdytä.
  2. Kaada marinadi puhdistettujen ja lohkottujen mansikoiden päälle. Anna maustua n. 1 t. Sekoita välillä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja mausteet sekä maustuneet, valutetut mansikat. Yhdistä seos kermavaahtoon.
  4. Tarjoa jälkiruokana

Vinkki

Käytä ylijäänyttä marinadia juomiin tai täytekakun kostutukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)