Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Marinoidut mansikat mokkavaahdossa

Mansikka-aikaan tulee syötyä mansikoita moneen eri tapaan. Olisiko tämä uusi suosikkisi?

Ainekset6 annosta

6 annosta

Marinadi

4 dl
½ dl
sokeria
1 l
mansikoita

Rahka

2 dl
1 prk (200 g)
2 tl
pikakahvijauhetta
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Keitä mehua ja sokeria kokoon 5 min ilman kantta sokeriliemen tapaan. Jäähdytä.
  2. Kaada marinadi puhdistettujen ja lohkottujen mansikoiden päälle. Anna maustua n. 1 t. Sekoita välillä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja mausteet sekä maustuneet, valutetut mansikat. Yhdistä seos kermavaahtoon.
  4. Tarjoa jälkiruokana
Vinkki

Vinkki

Käytä ylijäänyttä marinadia juomiin tai täytekakun kostutukseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›