Mansikkasorbetti

Mansikkasorbetti

6 h 10 min
keskitaso
195 kcal / 100g
1
0

Makeanmaukas mansikkasorbetti on viilentävä jälkiruoka ja maistuu erityisesti kuumina kesäpäivinä.

Ainekset

4 annosta
5 dl (250 g)
mansikoita
3 - 4 rkl
sokeria
1 prk (150 g)

Koristeluun

1 dl
Valio kuohukermaa
ripaus
vaniljasokeria
mansikoita

Ohje

  1. Soseuta mansikat. Lisää sokeri ja crème fraîche. Anna jäätyä pakastimessa.
  2. Ota sorbetti jääkaappiin 20 - 30 min ennen tarjoilua. Tee sorbetista jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja.
  3. Koristele annokset mansikkapaloilla ja vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla tai vaniljakastikkeella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
14 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)