Mansikkasorbetti

Mansikkasorbetti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mansikkasorbetti

Mansikkasorbetti

Makeanmaukas mansikkasorbetti on viilentävä jälkiruoka ja maistuu erityisesti kuumina kesäpäivinä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
pakastimessa
6 h
Yhteensä
6 h 10 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl (250 g)
mansikoita
3 - 4 rkl
sokeria
1 prk (150 g)

Koristeluun

1 dl
( ripaus
vaniljasokeria )
mansikoita

Ohje

  1. Soseuta mansikat. Lisää sokeri ja crème fraîche. Anna jäätyä pakastimessa.
  2. Ota sorbetti jääkaappiin 20 - 30 min ennen tarjoilua. Tee sorbetista jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja.
  3. Koristele annokset mansikkapaloilla ja vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla tai vaniljakastikkeella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.