Mansikkasorbetti

Mansikkasorbetti

Makeanmaukas mansikkasorbetti on viilentävä jälkiruoka ja maistuu erityisesti kuumina kesäpäivinä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl (250 g)
mansikoita
3 - 4 rkl
sokeria
1 prk (150 g)

Koristeluun

1 dl
Valio kuohukermaa
tai Valio Eila® vanhan ajan vaniljakastiketta laktoositon
ripaus
vaniljasokeria
mansikoita

Ohje

  1. Soseuta mansikat. Lisää sokeri ja crème fraîche. Anna jäätyä pakastimessa.
  2. Ota sorbetti jääkaappiin 20 - 30 min ennen tarjoilua. Tee sorbetista jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja.
  3. Koristele annokset mansikkapaloilla ja vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla tai vaniljakastikkeella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)