Kefir panna cotta

Kefir panna cotta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kefir panna cotta

Kefir panna cotta

Panna cotta on ihanan kesäinen ja helposti valmistuva jälkiruoka. Koristele annokset tuoreilla marjoilla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
hyydytys
3 h
Yhteensä
3 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
liivatelehteä
1 dl
1 tl
vaniljasokeria
3 dl

Pinnalle

3 dl
mansikoita kuutioina

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  2. Mittaa kerma ja vaniljasokeri kattilaan.
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
  4. Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Lisää joukkoon Kefir ja sekoita varovasti, ettei seos vaahtoa.
  5. Jaa panna cotta kahvikuppeihin tai annoslaseihin. Ota lusikalla pinnalta mahdolliset kulpat. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t.
  6. Juuri ennen tarjoilua: lisää pinnalle kuutioidut mansikat. Ripota mansikoille hiukan sokeria.
  7. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›