Kefir panna cotta

Kefir panna cotta

Panna cotta on ihanan kesäinen ja helposti valmistuva jälkiruoka. Koristele annokset tuoreilla marjoilla.

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
liivatelehteä
1 dl
1 tl
vaniljasokeria
3 dl

Pinnalle

3 dl
mansikoita kuutioina

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  2. Mittaa kerma ja vaniljasokeri kattilaan.
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
  4. Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Lisää joukkoon Kefir ja sekoita varovasti, ettei seos vaahtoa.
  5. Jaa panna cotta kahvikuppeihin tai annoslaseihin. Ota lusikalla pinnalta mahdolliset kulpat. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t.
  6. Juuri ennen tarjoilua: lisää pinnalle kuutioidut mansikat. Ripota mansikoille hiukan sokeria.
  7. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)