
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 liivatelehteä
-
1 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 tl vaniljasokeria
-
3 dl
Valio Gefilus® Kefir juomaa vadelmaTue vatsan hyvinvointia! Valio Gefilus® Kefir vadelma on koko perheelle sopiva juotava välipala. Valio Gefilus®…
Pinnalle
- 3 dl (150 g) mansikoita kuutioina
Jaa resepti
Ohje
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
- Mittaa kerma ja vaniljasokeri kattilaan.
- Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
- Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Lisää joukkoon Kefir ja sekoita varovasti, ettei seos vaahtoa.
- Jaa panna cotta kahvikuppeihin tai annoslaseihin. Ota lusikalla pinnalta mahdolliset kulpat. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t.
- Juuri ennen tarjoilua: lisää pinnalle kuutioidut mansikat. Ripota mansikoille hiukan sokeria.
- Tarjoa kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa