
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Täyte
- ½ pussia (250 g) peruna-sipulisekoitusta
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ rasiaa (á 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 1 kananmuna
- ¾ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- ½ dl tilliä
Päälle
- kirjolohen mätiä tai siianmätiä
- rucolaa
Taikina
- 100 g Valio Eila® voita
- ½ rasiaa (á 200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Täyte
- ½ pussia (250 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
- ½ rasiaa (á 200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- 1 kananmuna
- ¾ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- ½ dl tilliä
Päälle
- kirjolohen mätiä tai siianmätiä
- rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa ensin peruna-sipulisekoitus ja jätä huoneenlämpöön sulamaan.
- Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita voi-tuorejuustoseokseen. Nosta taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Jaa taikina 12 osaan ja pyöritä palloiksi käsien välissä. Painele taikina muffinipellin voideltujen syvennysten pohjalle ja reunoille.
- Jaa syvennyksiin peruna-sipulisekoitus. Yhdistä täytteen muut aineet, lisää tilli hienonnettuna. Lusikoi seos syvennyksiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min.
- Nosta hieman jäähtyneet leivokset vuoistaan. Annostele jokaisen päälle mätiä ja koristele rucolan lehdellä.
- Tarjoa kahvipöydässä tai alkupalaksi salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
17,8 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kirjolohen mätiä
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.