Meksikolainen lihapullapelti

Meksikolainen lihapullapelti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Meksikolainen lihapullapelti

Meksikolainen lihapullapelti

Lihapullapelti meksikon maustein on monen suosikki. Tässä peltiruoassa kaikki ainekset paistuvat samalla pellillä, helppoa ja kätevää. Uunista tullut pelti viimeistellään tuoreella avokadolla ja pinnalle vautetaan täyteläistä juustokastiketta. Arkiruokien aatelia!

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa / pellillinen
25 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (isoa)
perunaa lohkoina
2 rkl
1 rkl
taco mausteseosta
250 g
valmiita lihapyöryköitä
150 g
tomaattisalsaa esim. go green chili sin carne
2
esikeitettyjä maissintähkiä

Lisäksi

1 - 2
kypsää avokadoa
tuoretta korianteria
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ohueksi lohkotut perunat. Valuta päälle Oivariini rasvaa ja ripottele pintaan taco maustetta.
  2. Esimaista perunoita 200 asteessa 10 minuuttia. Ota pelti uunista ja lisää siihen valmiit lihapullat, salasakastike sekä kannastaan leikatut maissit.
  3. Jatka paistamista 200 asteessa n. 15 minuuttia.
  4. Viimeistele pelti avokadolla ja tuoreella korianterilla sekä valuta pinnalle Koskenlaskija® juustokastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›