Metsästäjän juustoinen riistapannu

Metsästäjän juustoinen riistapannu

Koskenlaskijan kanssa riistaa lautasella ja perunasosetta kaverina. Metsästäjän päivä on täydellinen, vaikka laukaustakaan ei päivän aikana olisi ammuttu.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli
250 g
riistakäristystyslihaa
3 dl
vettä
¼ tl
suolaa
2
katajanmarjaa
rouhittua mustapippuria
1 pkt (250 g)
1
maustekurkku

Ohje

  1. Sulata voi pannulla ja lisää hienonnettu sipuli sekä lihat.
  2. Ruskista ja lisää vesi ja mausteet. Katajanmarjat kannattaa murskata kevyesti. Anna kiehahtaa.
  3. Kuutioi Koskenlaskija ja lisää pannulle.
  4. Anna juuston sulaa hiljalleen sekoitellen.
  5. Lisää lopuksi kuutioitu maustekurkku.
  6. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Kalsium
159 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›