
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl punaista pestoa
Täyte
- 1 (100 g) sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 200 g (2,5 dl) paprikaa
- 100 g parsakaalia
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® jauhistaValio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon voi, lisää lopuksi pesto ja painele tasaiseksi.
- Laita leivinpaperi korkeareunaisen irtopohjavuoan (Ø 22 cm) pohjalle. Painele taikina pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen.
- Siirrä piiraspohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Suikaloi paprika ja leikkaa parsakaalinnuput muutamaan osaan.
- Kuumenna rasva pannulla. Lisää jauhis, paista hetki ja lisää sipulit. Kun sipulit on kuullottuneet, nosta pannu liedeltä.
- Levitä puolet jauhisseoksesta vuoan pohjalle. Lisää paprikat, parsakaalit ja puolet juustoraasteesta.
- Levitä päälle loput jauhiksesta ja juustoraaste.
- Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan.
- Paista uunin ala- / keskitasolla 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa piiras illanistujaisissa tai pääruokana salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa