Mifu-juureskeitto

Mifu-juureskeitto

Kotimaiset juurekset ovat parhaimmillaan syksyllä ja niistä syntyykin mainio arkikeitto alle puolessa tunnissa. Mifu suikaleet tuovat keittoon ruokaisuutta ja proteiinia.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 l
vettä
4
laakerinlehteä
2
kasvisliemikuutiota
½ tl
kurkumaa
300 g
perunaa
200 g
porkkanaa
100 g
palsternakkaa
100 g
kaalia
1
sipuli
1 pkt (250 g)
suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Kiehauta isossa (väh. 4 l) kattilassa vesi, laakerinlehdet, kasvisliemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteeni) ja kurkuma.
  2. Kuori perunat, porkkanat, palsternakka ja sipuli. Suikaloi kaikki juurekset sekä kaali. Lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 10 min.
  3. Lisää lopuksi Mifu paistettuna. (Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
26 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
81 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›