
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 14 min
Yhteensä
1 h 54 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 kananmuna
- 1 tl piparminttuaromia
- 75 g laktoositonta tummaa suklaata, esim. Brunberg
- 1 dl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
Voiteluun
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Minttu-suklaakuorrutus
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 6 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl vettä
- 2 rkl kaakaojauhetta, esim van Houten
- ¼ tl piparminttuaromia
- 2-3 tippaa vihreää karamelliväriä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa kermaviili, sulatettu, jäähtynyt voi, muna ja piparminttuaromi. Rouhi suklaa veitsellä. Lisää suklaa ja kuivat aineet seoksena. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
- Voitele muffinipellin syvennykset tai laita niihin muffinivuoat. Jaa taikina syvennyksiin.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 14 - 16 min.
- Valmista kuorrutus: Sekoita sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi, sokerit sekä vesi tasaiseksi kreemiksi.
- Jaa kreemi kahteen osaan. Lisää toiseen osaan kaakaojauhe ja toiseen piparminttuaromi sekä vihreä elintarvikeväri. Sekoita molemmat hyvin.
- Aseta tähtitylla (Ø 11 mm) pursotinpussiin. Lusikoi suklaakreemi pussin toiselle laidalle ja piparminttukreemi toiselle.
- Pursota kreemiä hyvin jäähtyneiden leivonnaisten päälle.
- Tarjoa samana päivänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
417 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
53,1 g
Rasva
21,2 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa