
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso ciabatta
Täyte 1
- ½ dl pestoa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 150 g palvikinkkua
- 1 punainen paprika
- 2 rkl kaprista
Täyte 2
- ½ dl pestoa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- ½ prk (à 300 g) latva-artisokkaa öljyssä
- 50 g minisalaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa ciabatta pitkittäin kolmeen yhtä paksuun osaan.
- Levitä pohjalle pestoa ja tuorejuustoa. Asettele leivälle kinkkuviipaleet ja suikaloitu paprika. Ripottele päälle kaprikset.
- Nosta keskimmäinen leipälevy täytteiden päälle. Levitä pinnalle pesto ja tuorejuusto. Asettele päälle ilmakuivattu kinkku ja puolitetut artisokat. Koristele minisalaattisekoituksella.
- Nosta halutessasi kansi leivän päälle ja leikkaa valmiiksi annospaloiksi. Voit pistää cocktail- tai varrastikun kunkin annospalan keskelle.
- Tarjoa illanistujaisten pikkusuolaisena, lounaalla tai rennoissa juhlissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa