Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta isoa grahampaahtoleipää
Kostutukseen
-
½ dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Täyte
- 100 g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1 (250 g) omena
-
1 rasia
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
1 rasia
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Päälle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 50 g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 0 kg oliiveja
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista täyte: Hienonna liha monitoimikoneella. Hienonna veitsellä aurinkokuivattu tomaatti ja persilja. Leikkaa omenat hyvin pieniksi kuutioiksi.
- Notkista tuorejuustot kulhossa sähkövatkaimella. Lisää juustoon muut ainekset. Mausta mustapippurilla.
- Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Kostuta leipäviipaleiden reunat pullasudilla.
-
Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin. Levitä 1/4 täytteestä ja aseta seuraava kerros leipiä
). Täytä. Jatka kunnes kakku on kokonaan täytetty - Kiedo kakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Tasoita reunat tarvittaessa. Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä. Levitä tuorejuustokuorrutetta kakun pintaan ja reunoille. Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
14,7 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- oliiveja
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.