
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 120 g sarvimakaronia
-
15 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2 (250 g) isoa sipulia
- ½ tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
Voit kokeilla myös -
- 1 kananmuna
-
5 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1 iso tomaatti tai kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
- Mittaa voi pannulle. Lisää jauheliha, ruskista. Lisää hienonnetut sipulit. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
- Kaada laakeaan uunivuokaan (n. 22 x 30 cm) valutetut makaronit ja jauhelihaseos.
- Leikkaa sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Upota ne makaronin joukkoon eri puolille vuokaa. Vatkaa munan rakenne rikki. Vatkaa sen joukkoon maito. Kaada vuokaan.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne vuokaan antamaan väriä ja makua.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa makaronilaatikko puolukkasurvoksen tai ketsupin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa