
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
150 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 100 g mustaherukoita
- 2 tl perunajauhoja
Voiteluun
- kananmunaa
Taikina
- 150 g Valio Eila® voita
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Täyte
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- 100 g mustaherukoita
- 2 tl perunajauhoja
Voiteluun
- kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
Taikina
- Kuutioi jääkaappikylmä voi kulhoon. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauho ja leivinjauhe. Nypi tasaiseksi murumaiseksi seokseksi.
- Lisää murun joukkoon tuorejuusto. Sekoita taikina tasaiseksi. Mikäli taikina jää tarttuvaksi, lisää hiukan (n. 1/2 dl) vehnäjauhoja. Kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa 1/2 h.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 30 x 40 cm kokoiseksi levyksi. Leikkaa 12 osaan (10 x 10 cm).
Täyte
- Jaa tuorejuusto taikinaneliöiden keskelle. Painele tuorejuuston päälle perunajauhotetut mustaherukat.
- Sulje pasteijat kolmioiksi: Kasta neliöiden reunat kananmunalla ja taita vastakkaiset kulmat yhteen. Painele reunat napakasti.
- Voitele pasteijat munalla. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 12 min.
- Tarjoa jäähtyneenä kahvin tai teen kanssa. Pasteijat voi pakastaa.
KORISTELUVINKKI
- Voit koristella pasteijat esim. kuivatuilla granaattiomenan siemenillä tai marjoilla. Painele siemenet juuri uunista tulleiden, kuumien pasteijoiden pinnalle. Anna jäähtyä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
343 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
29 g
Rasva
22,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.