
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 dl (200 g) mustaherukoita
- 1½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl mustaherukkalikööriä
-
3 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- mustaherukoita
- 3 dl (200 g) mustaherukoita
- 1½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl mustaherukkalikööriä
- 3 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
Koristeluun
- mustaherukoita
Jaa resepti
Ohje
- Soseuta marjat. Lisää joukkoon sokerit. Mausta liköörillä.
- Vaahdota kerma ja yhdistä jogurtin kanssa. Lisää mustaherukat joukkoon
- Kokoa mousset laseihin, kahvikuppeihin tai annosmaljoihin. Voit koota myös laakeaan vatiin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
225 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustaherukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.