Siirry sisältöön
Mustaherukkamousse

Mustaherukkamousse

Aromikas mustaherukkamousse on herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa juhlavammankin aterian.

Mustaherukkamousse

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl (200 g) mustaherukoita
  • 1½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl mustaherukkalikööriä
  • 3 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 2 dl
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon

Koristeluun

  • 0 kg mustaherukoita

Ohje

  1. Soseuta marjat. Lisää joukkoon sokerit. Mausta liköörillä.
  2. Vaahdota kerma ja yhdistä jogurtin kanssa. Lisää mustaherukat joukkoon
  3. Kokoa mousset laseihin, kahvikuppeihin tai annosmaljoihin. Voit koota myös laakeaan vatiin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 20,4 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustaherukoita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search