
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
6 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) mustikoita
- ½ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Riko munien rakenne kulhossa. Lisää joukkoon maito, jauhot, 1 rkl sokeria, suola ja Oivariini. Anna taikinan turvota n. 30 min.
- Lisää mustikat ja 1/2 dl sokeria. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa n. 40 min tai kunnes kypsää.
- Ripottele paistamisen jälkeen pinnalle sokeria makusi mukaan. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa