
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulia
- 1 rkl tomaattipyreetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pkt (300 g) kevytnakkeja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
Voit kokeilla myös -
- 1 dl sinappista kurkkusalaattia
- 1 dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuli ja tomaattisose Oivariini rasvassa. Leikkaa nakit viipaleiksi, lisää pannulle. Ruskista kevyesti.
- Lisää ruokakerma ja kurkkusalaatti. (Ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä). Kuumenna kiehuvaksi. Lisää halutessasi pinnalle persiljasilppua.
- Tarjoa pastan, keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa