Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto

Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto

Pehmeänmakuinen ohrahiutalepuuro hellii vatsaa. Se sopii aamiaiseksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi. Esikypsytetyistä hiutaleista se valmistuu nopeasti.

15 min
helppo
58 kcal / 100g
1
5

Ainekset2 annosta

2 annosta
6 dl
2 dl
ohratäysjyvähiutaleita
n. 1/2 tl
suolaa

Tarjoiluun

1 tlk (750 g)

Ohje

  1. Kuumenna maito paksupohjaisessa teräskattilassa tai pinnoitetussa kattilassa.
  2. Sekoita ohrahiutaleet joukkoon. Keitä hiljalleen 3 min koko ajan sekoittaen.
  3. Nosta kattila levyltä ja peitä kannella. Anna hautua 5 - 8 min.
  4. Mausta suolalla. Tarjoa mustikkakeiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)