Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto

Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto

Ohrahiutalepuuro & mustikkakeitto

Pehmeänmakuinen ohrahiutalepuuro hellii vatsaa. Se sopii aamiaiseksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi. Esikypsytetyistä hiutaleista se valmistuu nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
6 dl
2 dl
ohratäysjyvähiutaleita
n. 1/2 tl
suolaa

Tarjoiluun

1 tlk (750 g)

Ohje

  1. Kuumenna maito paksupohjaisessa teräskattilassa tai pinnoitetussa kattilassa.
  2. Sekoita ohrahiutaleet joukkoon. Keitä hiljalleen 3 min koko ajan sekoittaen.
  3. Nosta kattila levyltä ja peitä kannella. Anna hautua 5 - 8 min.
  4. Mausta suolalla. Tarjoa mustikkakeiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›