
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
- 1 tl suolaa
-
1½ l
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1½ l Valio täysmaitoa
Voit kokeilla myös -
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio mustikkakeittoaValio mustikkakeitto valmistetaan perinteisellä reseptillä metsämustikoista. Nauti välipalaksi kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot maistuvat sellaisenaan,…
-
0 kg Valio maitoa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa suurimot voideltuun, vähintään 2 litran vetoiseen uunivuokaan. Lisää suola ja maito. Sekoita. Lisää pari voinokaretta pinnalle. Kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 2 tuntia.
- Sekoita puuroa 2 - 3 kertaa kypsennyksen ensimmäisen tunnin aikana. Peitä pinta tarvittaessa kypsennyksen loppuvaiheessa. Anna puuron vetäytyä 10 min ennen tarjoilua.
- Tarjoa puuro keiton tai maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio mustikkakeittoa