Oliiviperunat

Oliiviperunat

50 min
helppo
145 kcal / 100g
0
0

Oliiviperunat on helppo ja maukas naposteltava illanistujaisiin tai lisäke kala- ja liharuoille.

Ainekset

6 annosta
6
rosamunda-perunaa
3 rkl
1 ½ rkl
yrttimausteseosta
½ tl
suolaa
150 g
kivettömiä kalamata-oliiveja
2
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Lohko hyvin pestyt perunat pituussuunnassa. Asettele perunat leivinpaperille pellille. Sivele perunoille Oivariini. Ripota päälle yrttimausteseosta ja suolaa. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  2. Hienonna oliivit ja valkosipulinkynnet. Levitä perunoiden päälle. Jatka kypsentämistä 5 - 10 min. Kokeile tikulla kypsyyttä.
  3. Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti ja peitä ne hyvin alumiinifoliolla
  4. Ripottele annoksille sormisuolaa ja tarjoile minttu-jogurttikastikkeen kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)