Itse tehty oliivi-aurinkotomaattijuusto

Itse tehty oliivi-aurinkotomaattijuusto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Itse tehty oliivi-aurinkotomaattijuusto

Itse tehty oliivi-aurinkotomaattijuusto

Itse tehdyssä kotijuustossa maistuvat Välimeren maut. Tarjoa grillatun leivän kanssa alkuruokana tai noutopöydässä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
muut
8 h
Yhteensä
8 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 annosta (580 g)

20 annosta (580 g)
3 prk (à 200 g)
1 prk (120 g)
3
valkosipulin kynttä
½ dl
tuoretta oreganoa tai lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
2 rkl
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
8
kivetöntä kalamata-oliivia
12
aurinkokuivattua tomaattia
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun

leipää grillattuna

Ohje

  1. Sekoita kermaviili ja crème fraîche keskenään. Kuori ja hienonna valkosipulit ja lisää ne yrttien kanssa seokseen. Viipaloi oliivit ja tomaatit. Lisää ne seokseen ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada seos sideharsolla vuorattuun siivilään. Aseta alle astia, johon ylimääräinen nesta valuu. Laita päälle kevyt paino. Anna valua jääkaapissa vähintään 8 tuntia tai seuraavaan päivään.
  3. Kumoa valmis juusto tarjoilulautaselle. (Juuston rakenne on notkea, ei leikkautuva.) Koristele halutessasi paahdetuilla pinjansiemenillä ja yrteillä.
  4. Tarjoile grillatun leivän ja suolaisten keksien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›